TV-sztárok

Oszvald Marika visszakapta ellopott értékeit

Pár napon belül meglettek Oszvald Marika ellopott fellépőruhái. A művésznő nagyon hálás a rendőröknek.

Oszvald Marika fellépőruhákkal teli bőröndjét a hét végén lopták el a Paulay Ede utcában parkoló autójából egy elektronikus blokkolóeszköz segítségével, nem sokkal azelőtt, hogy elindult volna Hévízre fellépni. Az operettcsillag zokogva hívta a rendőröket, és saját bevallása szerint sem bízott abban, hogy megkerülnek a dolgai – írja a Blikk.

Ezek a ruhák mások számára értéktelenek, nekem azonban fontosak. Például az az egyedi kalocsai ruha, amely nemrégiben lett kész, vagy anyukám fülbevalója, amely igazán különleges ereklye számomra. Jó lenne, ha visszajuttattnák nekem, de ha őszinte akarok lenni, tartok tőle, hogy nem kerülnek elő – mondta akkor, de szerencsére nem lett igaza. Csütörtökön, nem sokkal a FEM3 Café élő adása előtt kapta a hírt: megvan a bőröndje. Természetesen a tolvaj is kézre került: D. Dezső (39) szigethalmi lakost a rendőrség tájékoztatása szerint a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították, majd csütörtök reggel fogták el.

„Csodálatos hírt kaptam, tiszta libabőr vagyok, szinte könnybe lábad a szemem. Tiszta erőből reszketek, annyira boldog vagyok” – lelkendezett Oszvald Marika.

A megkerült bőrönd. Fotó: police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top