TV-sztárok

Fordulat VV Fanni ügyében: rokona segíthette a gyanúsítottat

Elkészült a csomagtartóban talált kötél DNS-vizsgálata: Fanni, a gyanúsított és egy másik férfi DNS-ét is megtalálták rajta.

Hosszú hónapok után végre elkészült a csomagtartóban talált kötélről vett DNS-minták vizsgálata VV Fanni ügyében. Ezzel kiderülhet, ki segíthette Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosát – értesült a Blikk.

A kötélnek azért lehet fontos szerepe az ügy felderítésében, mert megtalálták rajta Fanni, a gyanúsított B. László, valamint egy másik férfi DNS-ét. Ezért a rendőrség a gyanúsított családjának összes férfi tagjától mintát vett.

Lichy József, a Novozánszki család ügyvédje megerősítette, hogy megszületett a vizsgálat eredménye, így a rendőrség már biztosan tudja, ki segíthette az elkövetőt. Hozzátette, hogy a kötélről vett minta nagy valószínűséggel megegyezhet valamelyik családtag DNS-ével.

A gyanúsított nagybátyja – és egyben korábbi védője – azt állítja, biztos abban, hogy az ő DNS-e nincs rajta a kötélen. Őt még nem értesítették az eredményről, és szerinte a rendőrök csak az időt húzzák.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top