nlc.hu
TV-sztárok
Fegyvert fogtak a Viszkis rablóra

Fegyvert fogtak a Viszkis rablóra

Rablóból pandúr? Nem egészen. Ambrus Attila mindenesetre kipróbálhatta milyen, amikor megpróbálják kirabolni az embert.

A hírhedt Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila nem szorul különösebb bemutatásra. A hidegvérű bankrabló közel harminc pénzintézetet fosztott ki a kilencvenes években mindig egy lépéssel a rendőrök előtt járva. De a sorsát ő sem kerülhette el: a volt jéghokist lekapcsolták, és tizenhárom év börtönbüntetésre ítélték.

Ambrusról azóta film készült, és még egy TV2-s realityben is szerepelt. Ám ami a legfontosabb, az egykori Viszkis rabló gyökeresen megváltoztatta életét, és nagyon megbánta rablásait, amikor fegyverrel kényszerítette a pénztárosokat a kassza átadására.

Egy reklámfilm kedvéért azonban hajlandó volt a pult – és a fegyver – másik oldalára állni Ambrus Attila. Ékszerbolti eladóként egy újfajta, speciális biztonsági berendezéssel szereli le a pisztolyt lóbáló rablót a kisfilmben.

„Kicsit furcsa volt, hogy pont engem kértek fel, és először nem is értettem, mi az én dolgom ebben a történetben. Bizarr élmény, és elsősorban itt az volt a fontos, hogy reagál egy adott ember ilyen helyzetben. Ugyan csak egy szerepjáték volt, de ha valakire ráfognak egy fegyvert, az még játékból sem túl jó érzés” – árulta el Ambrus Attila a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top