TV-sztárok

Singh Viki: „Semmi plasztik, semmi túlzás”

Singh Viki nagyon sokat fogyott az elmúlt időszakban, ami viszont megviselte az arcát, ezért úgy döntött, hogy egy beavatkozással segít magán.

Singh Viki több mint 10 kilótól szabadult meg, viszonylag rövid idő alatt. Az énekesnő leginkább a párja miatt kezdett el fogyókúrázni, most pedig elérte azt az alakot, amire mindketten vágytak. Viki már bátran mutatja meg magát sokat eláruló öltözékekben is, és nagyon büszke arra, amit elért. A hirtelen fogyással azonban kicsit összeesett az arca, ezért úgy döntött, hogy egy beavatkozás segítségével kisimíttatja. 

#nomakeup #sminknélkül☝🏽🙋🏽‍♀️😍 Azt hiszem ez a kisimult pofi magáért beszél! Semmi plasztik, semmi túlzás... ez az én pofim ( smink nélkül) , csak sokkal kisimultabb, üdébb , frissebb , hidratáltabb mint előtte!! Rettentően féltem a tűs beavatkozásoktól, de ha ezt tudtam volna, megkíméltem volna magam jó sok stressztől! Közvetlenül beavatkozás után, a kocsiban ülve... sehol egy bevérzés, egy duzzanat, csak sima egyenletes bőr!!! Teljesen el vagyok ájulva!!! 🙏🏽🌞 Senki nem kérte , hogy posztoljak, azért teszem, mert szeretnék veletek megosztani mindent amit kipróbáltam és nekem bevált!! Persze senkit nem buzdítok arra, hogy szurkáltassa szét magát, és “mű nő” legyen csak azt mondom, hogy ne féljetek a fogyástól sem, hogy az arcotok megsínyli... tényleg van megoldás!! Tessék!!! Leszek én a próbababátok:)) 😅😂🙋🏽‍♀️ Álmaimban nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen vékony leszek, az arcom pedig üdébb és fiatalabb mint évekkel ezelőtt!!! Hihetetlenül boldognak és szerencsésnek érzem magam, hogy ez velem történik , és persze büszke vagyok magamra , hogy mindezt végig csináltam!!! ❤️❤️❤️❤️ viszont azt hiszem , most picit lefekszem aludni, mert a nagy izgulás miatt nem tudtam pihenni egy percet sem!!! 💉🤗 #hyaluron #lifting #nemreklám

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

„Rettentően féltem a tűs beavatkozásoktól, de ha ezt tudtam volna, megkíméltem volna magam jó sok stressztől! Közvetlenül beavatkozás után, a kocsiban ülve… sehol egy bevérzés, egy duzzanat, csak sima egyenletes bőr!!! Teljesen el vagyok ájulva!” – írta Singh Viki a közösségi oldalán, majd hozzátette, hogy senkit nem bátorít erre, csupán megosztotta a tapasztalatait. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top