nlc.hu
TV-sztárok

Singh Viki a múltjáról

Singh Viki volt barátjáról: „Bántalmazott, megvert, megalázott, és ennek ellenére nem múltak el az érzéseim”

Közre játszott az is, hogy nem értékelte magát igazán.

Singh Viki az elmúlt hónapokban ragyog a boldogságtól. A sugárzása mögött több dolog is áll, az egyik, hogy elfogadta, sőt imádja a testét és az sem érdekli, ha kritizálják, a másik, nem görcsöl rá a szerelemkeresésre. Ugyan többször is feltűnt társkereső oldalakon, de nemrég maga mondta el, élvezi a szinglik életét

Singh Viki

Fotó: Instagram

Az énekesnő legújabb dala, az Érted élek kapcsán tépett fel régi sebeket a múltjából. A Borsnak mesélte el, volt olyan, amikor évekig benne maradt egy mérgező kapcsolatban. 

„Nekem is volt toxikus párkapcsolatom. Mondhatni, az életem legnagyobb szerelmei mérgező férfiak voltak, egy picit ezt is írtam ki magamból. Az egyikre nyolc év ment el az életemből. Négy évig nem tudtam kilépni belőle, a következő négyben pedig nyalogattam a sebeimet, és egyszerűen senkit nem tudtam beengedni az életembe, mert még mindig ebbe a fiúba voltam szerelmes. Hozzáteszem, ő engem bántalmazott, megvert, megalázott, és ennek ellenére nem múltak el az érzéseim. Az a helyzet volt, amikor a nő lemegy egy olyan szintre, ahol megverik, és utána még ő könyörög, hogy ne hagyják el. Akkor nem értékeltem magam annyira, hogy kilépjek ebből. De ne félj, most már nincs ilyenről szó! – mesélte az énekesnő, aki nehezen, de lezárta azt a kapcsolatot, de az exe sokáig üldözte még. Viki azonban talált később egy normális párt magának és a tanulságot is sikerült levonnia. – Az előző párom teljesen megváltoztatta a férfiakhoz való viszonyomat. Megmutatta, hogy lehet valaki egyszerre jó pasi és normális férfi. Azóta szóba se állnék olyan emberrel, aki leépít, azonnal megérzik a szenzoraim ezt a típust. Volt mostanában egy randim, ahol rögtön kiszagoltam, hogy a pasi toxic, elkezdte lenyomni a nőiességemet, elvenni az önbizalmamat bizonyos beszólásokkal. Egy nárcisztikus, önbizalomhiányos, beteg ember, aki gyakorlatilag azért használja a nőket, hogy a saját egóját építse. Úgy küldtem el a fenébe, hogy közben elegáns maradtam. Megmondtam neki, hogy: Figyelj, szerintem nem egymást keressük, én ezt itt nem szeretném tovább hallgatni és ne haragudj, de dolgom van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top