TV-sztárok

Meztelenül pózol a kádban Singh Viki – különleges alkalomból készült a felvétel

Singh Viki ismét ledobta a textilt.

Singh Viki sokáig szégyellte a testét, ez főleg a plusz kilói miatt volt. Mióta diétába kezdett és lefogyott, sokkal jobb a helyzet, elfogadja önmagát, és egyre több a sokat mutató kép is a közösségi oldalán. Singh Viki legutóbb egy videóklipben mutatta meg magát kendőzetlenül, most pedig egy fürdőkádban fotózták, ahol látszólag meztelen. Az énekesnő elárulta, ezek a felvételek a követő dalának klipjéhez készülnek.

View this post on Instagram

Tegnap leforgattuk a legújabb dalom a "Pünkösdrózsa" videoklipjét egy csodàlatos helyen egy fantasztikus csapattal!! Köszönjük a helyszínt és a rengeteg segítségetkedvességet a @vackorkert nek( biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben visszatérek hozzàtok pihenni)!! Imàdtam a tegnap minden percét!! A klip brutàl jó lesz, biztos vagyok benne,hogy senki nem szàmítana tőlem ilyen jellegű sztorira… Nem lövöm le a poént,de az biztos, hogy "horrorisztikus" lesz, nyilvàn csodàlatos képi vilàggal megspékelve!! Köszönöm a klip alapötletét az én dràga ezer éves baràtomnak @arnold.vigh nek, akinek egyébként a Pünkösdrózsa mix/masterét is köszönhetem, hihetetlenül hàlàs vagyok @leholegacy nak és #Csirkének az elképesztően profi munkàért,és hogy megvalósítottàk plusz tovàbb fejlesztették minden elképzelésemet a klippel kapcsolatban!! 🥰🙏 Szóval készülhettek , pünkösdkor "robban" a Pünkösdrózsa, és ígérem ,hogy nagyot fog szólni!! 🔥🔥🔥🔥

A post shared by S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) on

,,Tegnap leforgattuk a legújabb dalom a “Pünkösdrózsa” videoklipjét egy csodálatos helyen egy fantasztikus csapattal! (…) A klip brutál jó lesz, biztos vagyok benne, hogy senki nem számítana tőlem ilyen jellegű sztorira… Nem lövöm le a poént, de az biztos, hogy “horrorisztikus” lesz, nyilván csodálatos képi világgal megspékelve!” – írja a közösségi oldalán az énekesnő.

Olvass még Singh Vikiről az nlc.-n:

Singh Viki

Singh Viki (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top