TV-sztárok

Ő Utasi Árpi, 11 évvel a győzelme után

Meghívta magához Fábry Sándort és a kislányát a Story magazinon keresztül a Csillag születik című műsor első győztese, Utasi Árpi. Valószínűleg a műsorvezető rá sem ismerne a kis mesemondóra.

Utasi Árpit a kis mesemondóként szerette meg az ország a Csillag születik első évadában. A fiú megnyerte a tehetségkutatót, de aztán szépen-lassan kikopott a mindennapokból, most viszont újra a Story magazin címlapján láthatjuk viszont. Igaz, nem ismernénk rá a fotó alapján. 

Ahogy a borítón is szerepelt, így ismertük meg Utasi Árpit akkor:

A csantavéri fiúcskából már felnőtt lett, 25 évesen ő a családfenntartó, ő gondoskodik súlyos beteg nagyszüleiről és segít eltartani a kishúgát, Melánit. Utasi Árpi és a családja a döntőig albérletben lakott, majd a Csillag születik után a nyereményautó árából egy öreg házat vett, de oda újságírót nem enged be, pedig büszke hatszobás otthonukra.

Szerencsésnek tartom magam, akkor még fel se fogtam, hogy mennyit kell egy házért dolgozni, és van, akinek egy élet munkájából sem telik rá. 

A ma molnárlegényként dolgozó Árpi picit csalódottnak érzi magát, amiért véget ért számára a magyarországi álom, de úgy érzi, jól fektette be az ott megnyert pénzt. Amiért különösen hálás, az Fábry Sándor segítsége, szerinte nélküle sosem jutott volna idáig sem. „A story magazinon keresztül üzenem, jöjjön el hozzám Csantavérre, hozza magával a kislányát is.”

A beszélgetés és a vendéglátás mellett Utasi Árpi szívesen mondana egy mesét is Fábry lányának, bár manapság már nem igazán csinál ilyet. 

„Gyakran kérdezik tőlem, melyik mesém a legszebb. Olyankor azt felelem: az, amelyik a saját életemről szól” – mondta Árpi, és a miértre is kitért a magazinban. Ahogyan arra is, miért nincsen barátnője.

Így néz ki most Utasi Árpi:

A Story bemutatja, hogyan él most a Csillag születik győztes, Utasi Ápri

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top