nlc.hu
TV-sztárok
Jáksó László 24 kilót fogyott, elárulta, hogyan

Jáksó László 24 kilót fogyott, elárulta, hogyan

Jáksó László már másfél éve nincs képernyőn, helyette programozással foglalkozik, ami az eredeti szakmája. Kiegyensúlyozottabb mint valaha, és ennek okait mesélte el a Mokkában.

Jáksó László egykor az egyik legfoglalkoztatottabb tévés volt, mára azonban teljesen megváltozott az élete. Másfél éve nincs képernyőn, de már a rádióban is csak ritkán hallani, helyette leginkább programozással foglalkozik, és azt mondja, egyáltalán nem hiányzik neki a média. Jáksó nagyon sokat fogyott az utóbbi időben, és sokkal kiegyensúlyozottabb – többek között erről mesélt a ma reggeli Mokkában

„Mindig programoztam, mindig valami helyett. Tinédzserkoromban leginkább az ismerkedés helyett, de a tévézés közben is, leginkább éjszaka. Ettem a csokit, és programoztam, ez volt a műsorvezetős időszak” – kezdte Jáksó László a műsorban. 

Másfél év alatt fogytam le. (…) Semmi bajom nincs, mozgás és táplálkozás, főleg az utóbbi. Jókat eszem, csak nem éjjel kettőkor, nem kanállal pörköltet. Nem valami nagy a titok

– árulta el a tévés. 

Jáksó László 24 kilót fogyott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top