TV-sztárok

Pásztor Anna zaklatási ügye durvább, mint gondoltuk

Elképesztő, mi mindent megtett a Pásztor Annát zaklató férfi, mielőtt végzetes lépésre szánta el magát.

Az Anna & The Barbies frontembere, Pásztor Anna egy ideig nyugodtan aludhat: zaklatóját a bíróság tegnap előzetes letartóztatásba helyezte. A férfi pénteken azzal a szándékkal akart bejutni a zenekar koncertjére a Budapest Parkba, hogy végez az énekesnővel. A tragédiát csak a biztonsági szolgálat ébersége előzte meg.

Mint kiderült, a férfi már egy éve bombázta kéretlen üzenetekkel Pásztort. Mintegy 200 gépelt oldalon ostromolta „rajongásával”, amikor az énekesnő letiltotta egy profilon, rögtön másikról próbálkozott.

Anna and the Barbies koncert Kapolcson a Művészetek Völgyében
(Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Küldött olyan képet is, melyen a saját vérével írta fel Pásztor Anna egyik számának címét a konyhaasztalra.

„Egy színpadi ember hozzá van szokva a furcsa rajongókhoz, de néha elképesztő dolgok történnek. Már korábban is volt hasonló esetem, egy férfi velem együtt akart öngyilkos kenni, ki akart ugrani a hatodik emeletről. A mostani zaklató eleinte csak zagyva leveleket írt vallásról, szerelemről, hogy mi egymásnak vagyunk teremtve” – mondta Anna a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top