TV-sztárok

Fiával forgatna filmet Szilágyi István

A Lópici Gáspárként ismert színésznek 25 millió forintot kell összeszednie az amatőr produkcióból, hogy ne vigyék el házukat.

Durva tartozással van megterhelve Szilágyi Istvánék romos háza. A színész fia nevén lévő hitel már rég lejárt, és a bank már kilakoltatással fenyegeti a családot, hacsak nem rendezik 25 milliós hátralékukat.

Szilágyi István fia nem mindennapi ötlettel állt elő a pénzt előteremtésére: apjával közösen filmet forgatnának. „Nincs lehetetlen, csak tehetetlen, nem fogunk a romokon ülve pityeregni, teszünk az ellen, hogy elvegyék a házunkat. Apámmal készítek egy új filmet, ami fantasztikus lesz. A forgatáshoz egy speciális drónt használunk majd, aminek az árát a barátaim adják össze, hogy legyen mivel elindulni. Már van olyan régi kolléga, és apám tisztelői között is akad néhány, akik segítenek. Ki pénzzel, ki a tudásával” – mondta Szilágyi Péter a Blikknek.

Hogy a modern Don Quijote-feldolgozásból hogyan csinálnának több mint húszmillió forintot, az erősen kérdéses, hiszen Szilágyi István komoly egészségügyi problémákkal küzd, ezért az sem világos, fizikailag képes-e leforgatni a filmet.

„Bár rossz a szemem, és még mindig nehezen járok, de átolvastam Don Quijote történetét, a fiam is lelkes, és ez engem is éltet. Azt hiszem, remek filmet tudnánk csinálni, és ezzel bizonyítani mindenkinek” – fogadkozott Szilágyi István, akit nemrég csípőpanaszokkal műtöttek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top