nlc.hu
TV-sztárok

Szellem visszajár

A szomszédok szerint szellemek járnak éjjelente a meggyilkolt Szilágyi István házában

Az egyre romosabbá váló házból éjszakánként furcsa zajokat és rémisztő zörejeket hallanak a szomszédok.
Szilágyi István

A héten jogerősen is életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték a meggyilkolt színész, Szilágyi István fiát, aki az utolsó pillanatig reménykedett abban, hogy enyhébb büntetést kap és egy napon visszatérhet szülei egykori házába.

Az omladozó épület egyre rosszabb állapotban van, a Blikk munkatársai felkeresték a helyszínt és a szomszédokkal is beszéltek, akik azt állítják, szellemek járnak éjjelente a színész régi otthonában. „A kapu lánccal van lelakatolva, az elhanyagolt udvart egy biztonsági cég térfigyelő kamerái pásztázzák. A szomszédokat azonban zavarja a ház állapota, a helyiek egymás között csak kísértetházként emlegetik. Nem csoda, hiszen éjszakánként fura zajok és zörejek szűrődnek ki a házból” – áll a Blikk cikkében, ahol fotókon is látható az elhanyagolt épület.

Az egyik közeli szomszéd, aki az udvarából pont rálát a házra, már nem is nagyon mer egyedül kimenni a kertbe, a gyerekeit pedig pláne nem szívesen engedi ki játszani. Elég csak ránéznie a házra, eszébe jutnak az ott történt szörnyűségek és nem tud szabadulni a gondolattól. A közelben élők abban bíznak, hogy valaki megveszi és végre felújítja az ingatlant.

Az állapotát tekintve nem biztos, hogy hamar kedvet kap valaki a házvásárláshoz, ugyanis a szomszédok elmondása szerint borzasztó szagok terjengenek, patkányok és csótányok vették birtokba a házat, s félő, hogy a kártevők a közelben lévő otthonokba is beférkőznek. Az önkormányzat sajnos tehetetlen, az ott dolgozók csak életveszélyes helyzetben léphetnek közbe, ilyenről pedig egyelőre nincs szó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top