TV-sztárok

Ami Rubint Rékával történt, az minden anya rémálma

Rubint Réka két nap alatt húsz évet öregedett a kisfia, Zalán miatt. Most elmesélte a történetet, nem irigyeljük érte, és valószínűleg ő sem sírja vissza ezt az időt.

Schobert Zalán előszeretettel vitt magával a bölcsibe otthonról játékokat. Egyik alkalommal nővére, Lara kulcsos naplójára esett a választása, de történt egy kis gond.

Rubint Réka a Pénzt vagy éveket! adásában mesélt a szörnyű esetről

Amikor délután  Rubint Réka érte ment, és a kulcskarikát valamint a két kis kulcsot kereste rajta, Zalán nemes egyszerűséggel csak annyit felelt, hogy lenyelte. Ezután többnapos procedúra következett, két napon keresztül ricinusolajat itattak vele, és egy villával vizsgálták át a pelenkáját a kulcsok után kutatva. A történet sokkal élvezetesebb Rubint Réka és Schobert Norbi előadásában, a Pénzt vagy éveket! felvételén meséltek Kasza Tibinek a TV2-n:

A műsor felvételén sok más meghökkentő dologra is fény derült, például arra, hogy Schobert Norbin nem volt alsónadrág az esküvőjén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top