TV-sztárok

Megható: elhunyt édesapjával mesélt Szabó Zsófi

Szabó Zsófi nehéz heteken van túl, rengeteget gyakorolt a különleges produkcióra. Elmesélte, hogyan élte meg.

Arról már írtunk, hogy Szabó Zsófi lelkileg nagy megpróbáltatáson ment keresztül, mert a Szenzációs Négyes felvételén nagyon hiányzott neki a kisfia. Akkor még nem tudtuk, hogy milyen megható produkcióval készült. A stúdióban mindenki elérzékenyült, a zsűriben Alföldi Róbert is csak kereste a dicsérő szavakat. Szabó Zsófi és néhai édesapja, a színészlegenda Szabó Gyula  különleges vetítéssel megvalósított közös előadása igazán jól sikerült

Apukám hangja volt hallható a színpadon, együtt mondtunk el egy mesét egy különleges vetítési technikának köszönhetően. Magyarországon talán még nem is csináltak ilyet. Nehéz heteken vagyok túl, de nagyon hálás vagyok a csatornának, hogy ezt átélhettem. Életem pillanata volt, örökre emlékezni fogok rá – mondta a Blikknek a műsorvezető, akinek nehéz volt visszafojtania a sírást. – Végig gombóc volt a torkomban, nem szerettem volna a színpadon sírni. Pedig nagyon nehéz volt, főleg, amikor néztem a produkciót megelőző kisfilmben a kivetítőn magunkat. Csodás érzés volt látni azt, ahogy játszik velem, és láttam a mozdulataiban magamat, ahogy most én játszom a kisfiammal, Mendellel.”

Fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top