TV-sztárok

Keményen támadják rajongói Zalatnay Cinit

Zalatnay Saroltát állítólag kikezdték a rajongói, amiért csapzottan lépett színpadra a hétvégén. Az énekesnő ezt tagadja, ennek ellenére elmondta a véleményét.

Zalatnay Cinit pár hónappal ezelőtt baleset érte, ám viszonylag hamar összeszedte magát, hiszen mindenképpen vissza akart térni a színpadra. Az énekesnő év eleji nagy koncertje nagyon jól sikerült, így egyre több megkeresése van, most azonban a Bors szerint többen is szidták, hiszen a hétvégi, érsekújvári fellépésre csapzottan érkezett. 

„Nem is akarok mindenkinek tetszeni, nem tudok, és nem is akarok megfelelni. Nem foglalkozom ezekkel a kritikus hangokkal, a rajongóim maguk szokták helyretenni ezeket a trollokat, ha véletlenül felbukkannak. Véleményem szerint egy fellépő művész szabadsága eldönteni, hogy miben megy színpadra. A lényeg, hogy jól érezze magát benne az ember” – mondta a napilapnak Zalatnay Cini, aki később a közösségi oldalán adott hangot felháborodásának. 

„Ma kaptam egy telefonhívást, egy bulvárújságírótól. Megkeresésének állítólagos oka, hogy kritikákat kapok a hajamra, és szeretnének „megvédeni”. Nagyon szépen köszönöm, de nincs szükségem védelemre, mert megfelelni mindenkinek nem tudok. Aki ismer és szeret, és hosszú évek óta a rajongóm, az pontosan tudja, hogy én rocker lány vagyok. Mai napig élőben énekelek a színpadon, nyáron a 38-40 fokban. Ez olyan, mintha bemennénk egy aerobic órára. 1 óra aerobic után, kinek milyen a haja?” – vetette fel az énekesnő, amire a rajongók többsége csak annyit írt, hogy egyetértenek vele. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top