TV-sztárok

Liptai tinédzser lányának már menedzser kell

Jó úton van Gesztesi Panka, hogy egyszer édesanyja nyomdokaiba lépjen. A tizenkét éves lánynak már most menedzser segít egyengetni „karrierjét”.

Liptai Claudia sosem tagadta, mennyire büszke lányára. Gesztesi Panka a műsorvezető előző házasságából született, idén nyáron lett tizenkét éves, szereti az aerobikot és Dua Lipát, és pár napja saját menedzsere van, pont ugyanúgy, mint édesanyjának. Sőt: ugyanaz menedzseli, mint édesanyját. Milyen kicsi a világ, ugye?

liptai claudia, panka, sziget

Fotó: Facebook/Liptai Claudia

A bombahírről beszámoló Bors szerint Panka háromezer Instagram-követőjével influencernek számít, de eddig a komolyabb megkereséseket elutasította. „Míg a felnőttek esetében az üzleti képviselet az alapvető feladat, úgy ennél a generációnál sokkal inkább az üzleti védelem, hogy ne lehessen kihasználni az ismertségüket és tapasztalatlanságukat” – nyilatkozta a menedzser a lapnak. Szóval ha jól értjük, Liptai Claudia azért alkalmaz valakit, hogy lánya nevében továbbra is elutasítsa az üzleti megkereséseket. Logikusnak tűnik.

Panka egyébként szeretne fotómodell lenni, példaképe Mihalik Enikő, de új menedzsere szerint erre még várnia kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top