nlc.hu
TV-sztárok
Kárpáti Rebeka és Nagy Réka közös bikinis forgatása látványos lett

Kárpáti Rebeka és Nagy Réka közös bikinis forgatása látványos lett

Látványosra sikerült Kárpáti Rebeka és Nagy Réka nyáron forgatott jelenete, ami ma este látható a Korhatáros szerelemben.

Ahogyan a Korhatáros szerelem új évada előtt kiderült, ezúttal a vígjáték–szex–szerelem hármasa jellemzi majd, és a drámaibb vonalat háttérbe szorítják. Hát, ez a mostani fotósorozaton is látszik. Kárpáti Rebeka, éppen úgy, ahogy Nagy Réka, ebben az évadban csatlakozott a csapathoz, és Réka belépője már így is látványos volt szexi pultoslányként. Most pedig a nyári forgatáson készült bikinis képekből mutatunk párat. Ezekből is jól látszik, hogy valóban megérett a Korhatáros szerelem arra, hogy egy korhatárral feljebbi besorolást kapjon

Kárpáti Rebeka és Nagy Réka bikinis jelenetei a Korhatáros szerelem mai részében láthatóak: 

Megnézem
Összes kép (6)

Nagy Réka a sorozatban a csábító szerepét kapta, aki Kovács Tamás karakterének okoz bonyodalmakat. 

„Évának nagyon összetett karaktere van szerintem, sokkal több van benne, mint amire a néző gondolna. Nagyon izgalmas lányról volt szó, kihívás volt őt alakítani” – mondta a TV2 kamerái előtt a modell, aki azt is elárulta, hogy izgult a forgatáson. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top