TV-sztárok

Kiss Ramóna kénytelen változtatni

Csípte a merész ruhákat, de azt mondja, kismamaként már nem öltözhet úgy az X-Faktorban, ahogy eddig.

A hot! magazinra hivatkozva írja a Blikk, hogy az X-Faktort dirigáló Kiss Ramónának és stylistjának bőven lesz min dolgoznia most, hogy Ramóna terhes, és egyre nő a hasa. A lap megjegyzi, hogy a Barátok közt egykori szereplője anno imádta a bevállalós, merész öltözeteket, szinte nincs is olyan ruha, amelyre nemet mondott volna.

Ha a stylist úgy döntött volna, hogy egy papagájt tegyek a fejemre, és három tollal takarjuk ki a mellemet, azt is hagytam volna. Az X-Faktor színpadán az öltözködésben lehet szárnyalni –

mondta Kiss Ramóna, és hozzátette, hogy idén ez másként lesz. „Noéval a pocakomban még véletlenül sem villantok bugyit úgy, mint tavaly. Figyelnünk kell arra, hogy különleges legyen a ruha, ami rajtam lesz, de semmiképp nem lehet közönséges.” Mint kiderült, Ramóna szeret szépen felöltözni, de a magánéletében nem ez az ő világa, nem jár magassarkúban és forrónaciban. A műsor stylistja, Flórián Kata hozzátette, hogy szeretett Ramónával dolgozni, sokszor a saját kreációit adta rá, és mivel tökéletes az alkata, könnyű volt öltöztetni. Az idei évaddal kapcsolatban megjegyezte:

Nem lesz vadócparádé, inkább az elegáns, szép kismamát mutatjuk majd meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top