TV-sztárok

Weisz Fanniék: „Sokan nem hittek bennünk”

Weisz Fanni elsősorban azért vállalta el A legbátrabb párost, hogy megmutassa, kemény fából faragták. Erre bizony nem cáfolt rá az első adásban, elárulta azonban, hogy nagyon sokan nem hittek bennük előzetesen.

Weisz Fanni és Hajmásy Péter augusztusban házasodtak össze, azonban a sok munka miatt még nem volt idejük elutazni nászútra, ezért Málta felé vették az irányt. Elsősorban azért, hogy a modell bebizonyítsa, kemény fából faragták és nem egy törékeny lány, mint ahogy azt sokan gondolták róla. Sok sírással ugyan, de minden feladatot teljesítettek, ezt pedig a rajongók is értékelték. 

„Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk és ez nagyon jó érzés. Sokan mondták, hogy nehogy feladjuk, csináljuk tovább. Kíváncsiak, hogy mire vagyunk képesek. Sokan nem hitték el, hogy meg tudjuk csinálni, azt hitték, hogy majd az első adásban kiesünk…” – mesélték Weisz Fanniék a NLCafe.hu-nak a Fitbalance sajtótájékoztatóján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top