TV-sztárok

A szakítás után is sokat találkozik Weisz Fanni és Hajmásy Péter

A rajongók úgy látják, van esély a békülésre.

Egy ideje tudni, hogy Weisz Fanni válik férjétől, Hajmásy Pétertől. Sajtóértesülések szerint a válás mögött az állhatott, hogy a siket szépségkirálynőnek hiányoztak a szülei – akikkel hosszú ideje nem tartotta a kapcsolatot -, ez pedig férjének nem tetszett. A szakításig hosszú út vezetett, Fanni nagyon nehezen hozta meg a végső döntést.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Legyen szép napotok!🌸 #szolo #gymbeamhu #reklam #szurke #rozsaszin

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

„Ahogy mélyült a köztük lévő viszony, Fanni számára úgy váltak egyre kevésbé fontossá a baráti kapcsolatai. Ahogy az édesanyjával megszakította a kapcsolatot, úgy velünk is. (…) Bezárkózott, és nagyon megváltozott, (…) a szerelem elvakította. Később már esélyünk sem volt bizalmasan beszélni vele, mert Peti mindig mindenhová elkísérte. Egy percre nem hagyta egyedül” – mesélte a válásról egy egykori barát.

A Bors most azt írja, a fiatalok békülésére is van esély, ugyanis a közösségi oldalon közzétett fotóik alapján szinte naponta felváltva vigyáznak kutyájukra, Szőlőre. Ebből pedig a rajongók arra következtetnek, hogy a pár még nem szakadt el végleg egymástól.

(via)

(Kiemelt kép: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top