TV-sztárok

VV Radics magára haragította az RTL Klubot

Kiesése után nagy elánnal kezdett újra vlogolni a youtuber srác, de kicsit elszaladt vele a ló. VV Radics durván magára haragította az RTL Klubot.

VV Radics tagadhatatlanul egy érdekes színfoltja volt a friss Való Világnak, de azt sem túlzás kijelenteni: csúnyán elszámolta magát, mikor már a beköltözés előtt a zsebében érezte a győztesnek járó milliókat. Radicstól az első adandó alkalommal megszabadultak a nézők.

Radics „foglalkozása” szerint vlogger, youtuber, és kiesését követően rögtön munkába is állt újra. A Bors találta meg az azóta törölt felvételt, melyen a volt villalakó nagyon keményen nekimegy a műsornak, a játékosoknak és a készítőknek egyaránt. Radics egyenesen az állította, hogy a műsor csalásra épül, a nézők feleslegesen szavaznak mert úgyis az győz, akit az RTL akar.

VV Radics | Fotó: RTL Klub

A csatorna sem hagyta szó nélkül az elhangzottakat. Azt nem tudni, volt-e közük a felvétel eltávolításához, de az biztos, hogy Radics szavai kihúzták a gyufát a cégnél. „A videóban számos hamis állítás és rágalom hangzik el. Ezek kapcsán megfontolás tárgyává tesszük a jogi lépéseket. Ahogyan az RTL, úgy a nézők sem tudtak azonosulni azzal az alpári stílussal, ahogyan Radics Attila a nőkről/a nőkkel beszél, végül a szavazók döntése alapján neki kellett elhagynia a villát. Története a nézők számára ezzel végérvényesen befejeződött” – közölte az RTL Klub a lappal.

A fiatal srác számára azonban van öröm az ürömben: ha a média fősodrába ezzel a rövid szerepléssel nem is sikerült bekerülnie, VV Radics még mindig visszamehet selyemfiúnak, az állítólag nagyon jól ment neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top