TV-sztárok

Selyemfiúként élt a sármos valóvilágos

Évekig a saját anyukája korú nők tartották el VV Radicsot – szexért cserébe, vallotta be a villalakó.

Ismét erős csapatot rakott össze az RTL a Való Világ kilencedik szériájában. Nem fogjuk egy darabig elfelejteni, hogy a beköltözés után két nappal VV Reni olyan hevesen szexelt, hogy kiugrott a válla és mentők vitték el, de Radics sztorija még ezt is üti.

VV Radics villalakó adatlapja szerint „100+” nővel volt együtt életében, és nemrég azt is elárulta, hogy jött össze ez a szám. „Összekerültem egy negyvenes nővel, vele tényleg együtt voltunk. Aztán úgy alakult, hogy kitartott engem. A szexért meg szeretetért cserébe eltartott, tulajdonképpen selyemfiú voltam” – mesélte a többieknek.

Ezután „szolgáltatásainak” valahogy híre ment, és állítólag maguktól jöttek a kuncsaftok. „Én sosem kerestem ezeknek a nőknek a társaságát, nem hirdettem magam újságban, fórumokon, valahogy mindig ők találtak meg. Az interneten is csak egyetlen amatőr házi szexvideó van rólam, az is tizennyolc éves koromban készült, amikor együtt voltam egy lánnyal” – magyarázta Radics a Blikk szerint.

További sikamlós ValóVilág tartalmakért kattintson ide.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top