nlc.hu
TV-sztárok
VV9: Szörnyű traumájáról vallott Era, ezért retteg Radicstól

VV9: Szörnyű traumájáról vallott Era, ezért retteg Radicstól

Borzalmas terhet cipel magával VV Era, aki bár a villában igyekszik minden mókában benne lenni, most elárulta: Radics jelenléte szörnyű emlékeket tép fel benne.

Vasárnap kerül sor a ValóVilág9 powered by Big Brother első párbajára, melyen Era és Radics csapnak majd össze. Bár Era később költözött be a villába, mint Radics, a 25 éves pultoslány hamar megtalálta a közös hangot a többiekkel. Sőt, még a csínytevésekben is aktívan részt vesz, így történt, hogy Csokival együtt összerajzolták majd kifestették az alvó Radicsot.

Era nagyon szeretné a villán kívül hagyni párbajellenfelét, már csak azért is mert szörnyű emlékeket idéz fel benne Radics nőkkel szemben tiszteletlen stílusa. „Radics elmesélte, hogy mikről szólnak a kinti videói… tele vannak alpárisággal. Nem tartom őt rossz embernek, de amit képvisel, azt nagyon elítélem. Mióta kihívott, visszafogta magát, próbál aranyos lenni. Igyekszem kerülni őt, mert a múltamban már találkoztam hasonló emberrel, aki bántott” – vallotta be Era, aki bízik abban, hogy játékstílusa elnyerte a nézők tetszését.

VV Era / Forrás: valovilag.hu

Két nagyon különböző játékstílus a miénk. Az enyém az őszinteség, a sportszerűség, a taktika, az övé pedig az alpáriság, a hazugság, a megjátszás, a produkálás, mások megalázása, mások megbántása” –- mondta Era.

Ezzel szemben Radics egyáltalán nem érzi úgy, hogy bármi negatív is lenne eddigi játékában. „Ha párbajra küldenek, szerintem tízből kilencszer visszajövök. Itt egyedül én nem vagyok unalmas, én csinálom itt a show-t, mindenki más gyenge pisztoly itt bent” – nyugtázta Radics, aki eddig leginkább tiszteletlen hangoskodásával, feladás közeli picsogásával és Viviennel való légyottjával tudta felhívni magára a figyelmet.

VV Radics / Forrás: valovilag.hu

A kiemelt kép forrása: rtl.hu/rtl2/valovilag/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top