TV-sztárok

Ismét elítélték Ambrus Attilát

Szigorú ítéletet hozott a bíróság az egykori Viszkis rabló ügyében, aki azt sem tudja, hogy lehet ott gyermeke születésénél.

Ambrus Attilát tárgyalás nélkül ítélte el a bíróság ittas vezetési ügyében. Az egykori Viszkistől még a nyáron vették el a jogosítványát, mikor megszondáztatták egy rutinellenőrzésen. Ambrus két pálinka után ült kocsiba.

Ambrusnak 200 ezer forint bírságot kell fizetnie, és tíz hónapra eltiltották a vezetéstől. A keramikusként dolgozó egykori bankrabló viszont inkább fizetne többet, ha hamarabb visszakaphatná a vezetői engedélyét, hiszen veszélyeztetett terhes felesége január végén fog szülni.

„El tudnám fogadni ezt a döntést, hiszen vállalom a tetteim következményét, ittasan nem lehet vezetni, mégis vannak fenntartásaim. Hatvan kilométerre lakunk a kórháztól, ha bármi történik, megindul a szülés vagy valami komplikáció lép fel, mire kiér a taxi vagy a mentő, már meg is születhet a pici. A legrosszabbkor nincs jogosítványom, ami nagyon dühítő” – mondta Ambrus a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top