TV-sztárok

Curtis kiakadt, perelni fog

Ma reggel jelent meg a hír, miszerint Curtis nem jelent meg egy jótékonysági koncerten, a szervezők pedig nem érték el. Most reagált a történtekre.

Curtis a Csak show és más semmi alatt egyszer cserben hagyta partnerét, de Majka is azért szakította meg vele a kapcsolatot, mert állítólag megbízhatatlan volt. Ma reggel robbant a hír, hogy a rapper megint nem ment el egy koncertre, amit megígért, ráadásul ezúttal egy jótékonysági fellépésről lett volna szó.

Curtis a közösségi oldalán reagált:

„Ha tényleg elhiszi valaki ezt a lejáratást, azt nagyon sajnálom! Többet segítek gyerekeknek és rászorulóknak, mint akik kitalálták megint ezt a kedvességét rólam! Az egyik nagyon kedves szervezőnek jeleztem már napokkal előtte, hogy nem fogok tudni ott lenni, mert sajnos olyan dolog jött közbe, amit nem tudok átrakni, de természetesen pótolhatjuk más időpontban. Gyerekeket felhasználni ilyen rosszindulatú dolgokhoz… Gratulálok!
(Természetesen ezt nem fogom ennyiben hagyni, és az ügyvédem megteszi a lépéseket a továbbiakban!
Mindent lehet rám mondani, de hogy én nem segítek a gyerekeknek, azt nem.” – írta Curtis, a követői nagy része azonban megkérdőjelezi már a zenész állításait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top