TV-sztárok

Az x-faktoros Gubik Petra is szerepel a Drága örökösökben

Nagy élmény volt a forgatás az egykori x-faktorosnak.

Tavaly Gubik Petra megkapta a Junior Prima Díjat, sokat szerepel színházban, de most először láthatjuk őt tévésorozatban. Az RTL Klub Drága örökösök című napi sorozatában egyelőre nem főszereplő, de a forgatás az egykori x-faktorosnak nagy élmény volt. 

„2009-ben csatlakoztam a Békéscsabai Jókai Színház társulatához, azóta folyamatosan játszom, vidéken és fővárosban egyaránt. Tulajdonképpen azóta nem is volt megállás, szerencsésnek érzem magam. Én szinte csak színházban játszom. Jó ideje szeretném kipróbálni a filmezést de a színházi munkáim minden időmet kitöltötték. Szeretnék ezen változtatni és új dolgokat csinálni – mondta az NLCafénak Gubik Petra

Gubik Petra egykor az X-Faktorban tűnt fel, és most először filmes szerepben is láthatjuk

Éppen ezért kifejezetten örült az RTL Klub felkérésének. „Hálás vagyok, hogy ilyen csapattal forgathattam életem első sorozatában. Még ha csak egy kisebb epizódszerepről van is szó, minden percét élveztem. Figyeltem, és igyekeztem mindent magamba szívni, tanulni. Tökéletes lehetőség volt.”

A színésznő karriere  jól alakul, de úgy gondolja, hogy nem csak ezen a téren érdemes teljesíteni. Gubik Petra a magánéletére is odafigyel. 

„Igyekszem megtalálni a munka és magánélet egyensúlyát. Nem könnyű. Számomra fontos, hogy otthon is minden rendben legyen, hogy tudjak hová haza menni. Ezen is dolgoznia kell az embernek, csakúgy mint a karrieren.”

Itt megnézheted Gubik Petra egyik jelentét a Drága örökösökben: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top