TV-sztárok

Ez mentette meg az egykori x-faktoros hangját

Gubik Petrát, az 2012-es X-Faktor felfedezettjét számtalan színdarabban láthatják a nézők. A színész-énekesnő nagyon vigyáz az egészségére, ám egy betegség miatt egykor a hangja is veszélybe került.

Számtalan színdarabban láthatják a nézők Gubik Petrát, akinek az idei évben szinte minden perce a színház és az éneklés körül forog. A színésznő, bár szereti az aktív kikapcsolódási formákat, olykor szeret teljesen elvonulni a világ elől.

Aki ismer, tudja, hogy gyakran bántja a lelkemet a nagyváros zaja. Van olyan pillanat, amikor jólesik elvonulni a világ elől, remete üzemmódba kapcsolni, begubózni és nem csinálni semmit. Nem gondolkodni, nem foglalkozni semmivel, csak úgy lenni. Az utóbbi időben nagyon élvezem, ha van ilyenre lehetőségem” – árulta el az RTL Klubon látható Kalandozóban Gubik Petra, aki ugyanakkor szeret a családjával is időt tölteni.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Amikor tudok, hazautazom. Itt van az unokaöcsém, az unokahúgom is. Nagyon szeretek velük játszani, figyelni rájuk. Ők is energiával tudnak feltölteni, akárcsak a természetjárás, a szarvasles, a falevelek gyűjtése vagy ősszel a gesztenyegyűjtés. Mindenre nyitott vagyok, csak hagyjuk el a nagyvárost. Nálam ez a kulcsa a feltöltődésnek” – mondta a Drága örökösökben is szereplő színésznő, aki nagyon vigyáz az egészségére, hiszen szinte minden este színpadra kell lépnie.

Gyerekként azonban még az is kérdéses volt, hogy énekesi pályára léphet-e. „Énekesként nagyon sokat foglalkozom a hangommal, a hangképzéssel. De gyerekkoromban volt egy olyan betegségem, amely a hangszálaimat is érintette. Ezért orvosi utasításra sóbarlangba hordtak a szüleim. A sóbarlang nagyon jótékony hatású, nekem is sokat segített a gyógyulásomban” – árulta el a műsorvezetőnek, Tuka Nikinek Gubik Petra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top