TV-sztárok

Kulka János ezért változtatta meg döntését

Kulka János márciusban ismét színpadra áll, immár egy szöveges szereppel tesz újabb lépést a színházi munkák felé.

Kulka János márciusban szöveges szereppel tűnik fel, a Blikknek pedig azt is elárulta, a korábbiakkal ellentétben miért döntött mégis úgy, hogy visszatér a színpadra.

„Örülök az érdeklődésnek. Független társulatok kerestek meg, olyan rendezők, akiknek a munkája izgalmasnak tűnt, ezért úgy döntöttem, belefogok” – mondta Kulka János, aki súlyos stroke-ja után egy tavalyi, szöveg nélküli filmszereppel, majd a január végén a Trafó nagytermében bemutatott Árvácskában tűnt fel. Most viszont a Trojka társulat márciusi előadásában, a Cseresznyéskertben már egy szöveges szerepet játszik. Az előadást nagy érdeklődés övezi, már az összes jegy elkelt.

kulka janos, dontes„Nagyon jól dolgozunk együtt, szeretek a kollégákkal lenni. Fárasztó, de jó élmény újra próbálni. Nagyon izgalmasnak találom a karakterem is. Firsz egy bolond ember. Szeretem ezt az alakot, közel áll a szívemhez” – mondta Kulka János. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top