nlc.hu
TV-sztárok

Állapotáról mesélt Kulka János

Kulka János: „Nem változott az állapotom, elfáradtam, beteg vagyok”

A színész már fáradtnak érzi magát.

Kulka János hét évvel ezelőtt kapott sztrókot, most pedig már afáziával is küzd. Ennek ellenére tavaly mégis élete szerepét alakította A játszma című filmben, nemsokára pedig új dala is megjelenik. 

Kulka János

Fotó: Schumy Csaba

A színművész a Nők Lapjának adott interjújában elárulta, hogy van a sok megpróbáltatás után. „Nem változott az állapotom. Elfáradtam. Beteg vagyok, állandó fáradtságot érzek, vannak szavak, melyeket nehezen mondok ki. A nem szűnő fájdalom is megvisel. A jobb kezem gyenge.”

Kulka János a lapnak azt is elmondta, kevesen látogatják, és úgy érzi, kollégái és barátai megfeledkeztek róla. 

„Elkoptak. Elfelejtettek. Ahogy én elfelejtettem a betegség miatt az angolt, a franciát, a verseket, a címeket, mindent. Ők engem. Azok, akiknek régen segítettem, akiket támogattam, ahol jótékonyságból fölléptem, mind elfelejtettek. Számukra nem vagyok. Szégyellem magam… Kováts Adél néha fölhív. Olyankor örülök. Csákányi Eszter, ő rendszeresen. Vele sokat beszélgetek. Tájékozott, okos, hisztis, szomorú, vicces, nagyon jó ember, igazi barát! A falakon kívül durva a világ. Aki az utcán kedves volt, most elfordul. Nem köszönnek rám, mint régen. Rossz ez. Változott a világ. Durvák az emberek. Talán félnek. Sok a baj. Háború. Infláció. Máskor beszólnak. Olyankor mosolygok, és megyek tovább. Szörnyű! És én ebben a világban még sokkal rosszabbul érzem magam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top