TV-sztárok

Nehéz időszak vár Palik Lászlóra

Palik László és családja ismét 9 ezer kilométer távolságra került egymástól. Az Exatlon műsorvezetőjének immár egyedül kell kibírnia az extrémsport-vetélkedőműsor végéig.

Palik Lászlónak mindössze hat nap után újra a családja nélkül kell kibírnia a mindennapokat, legalábbis az Exatlon Hungary végéig – írja a Blikk. Az 57 éves műsorvezető szerint azonban ez az alig egy hét segített neki abban, hogy kibírja a további forgatást és a családja hiányát.

Sokkal jobban érzem magam, mint az érkezésük előtt. Nem akarok azzal foglalkozni, hogy már most hiányoznak, inkább arra gondolok, hogy ez a hat nap feltöltött üzemanyaggal az előttem álló hetekre. (…) Hiányoztunk egymásnak, ezért folyamatosan próbáltunk együtt lenni, amíg itt voltak” – vallotta be a tévés, aki a forgatáson nemrég rosszul lett. Két hónapig nem látta családját, így nagyon örült, hogy legalább néhány napot együtt tölthetett a fiaival, Vilmossal és Vincével, valamint feleségével, Marsi Anikóval.

Elmondása szerint neki és a család többi tagjának is jól jöttek az együtt töltött napok, így most mindenki újult erővel vág bele a még hátralévő pár hétbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top