TV-sztárok

Drámai részletek Koós János haláláról

Megrázó interjút adott a legendás művész özvegye. Elárulta, hol és milyen körülmények között halt meg a férje, akitől el sem tudott búcsúzni.

Megtörten mesélt Koós János haláláról özvegye a Borsnak. Mint Dékány Sarolta elárulta, az énekest a vállával operálták, azonban a szíve vitte el. Ő is ott volt a kórházban, amikor Koós rosszul lett, de nem engedték oda a férjéhez.

Mivel javult az állapota, ezért úgy volt, hogy hétfőn hazaengedik. Végül bent tartották, és szombaton megtörtént a tragédia. Elment mosdóba, majd kifelé jövet hirtelen összeesett. Én is épp a kórházban voltam, de nem engedtek oda hozzá. Mindenki fejvesztve próbált cselekedni, többször is újraélesztették, azonban már nem tudták visszahozni” – mondta el megtörten a bulvárlapnak.

Credit: smagpictures.com

Dékány Sarolta azt is elárulta, hogy az énekes nyughelye Bajor Imre sírjához közel lesz. A március 20-i temetésen 15 órakor kezdődik a búcsúbeszéd. „Úgy volt, hogy Lukács Sándor és Hegyi Iván fog beszédet tartani, csakhogy egyikük lebetegedett, a másik pedig vidéken van, úgyhogy egyelőre nem tudom, ki mondja helyettük” – mondta az özvegy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top