TV-sztárok

Pusztai Olivér harmadik lett a Mr. Gay Worldön

Pusztai Olivér két héttel ezelőtt utazott ki a világversenyre – tegnap egy harmadik hellyel és egy közönségdíjjal lett gazdagabb.

Pusztai Olivér lett 2018-ban a legszexibb meleg férfi Magyarországon, ez pedig azt jelentette, hogy utazhat a világversenyre, amit idén Fokvárosban tartottak. A blogger már két hete kiutazott, hogy megfelelően felkészüljön a fináléra. A számításai beigazolódtak, hiszen amellett, hogy 3. helyezett lett a Mr. Gay Worldön, a közönségdíjat is ő zsebelte be. Először vett részt ilyesfajta világversenyen magyar versenyző, és egyből fantasztikus sikereket ért el. 

Pusztai Olivér a közösségi oldalain kampányolt a sikerért, azonban ezt több hónapos felkészülés előzte meg. Kulcsár Edina sokat segített neki, akinek nagy tapasztalata van a szépségversenyek terén. 

A finálé előtt egy csapatos fotózásra is sor került. 

Olivér repülőgépe egyébként nemrég landolt Magyarországon, a blogger azt ígérte, hogy holnap este egy élő videó keretein belül elmesél mindent, ami a kéthetes verseny alatt történt vele. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top