TV-sztárok

Nagyon kiakadtak Majka rajongói

Tömeghisztéria alakult ki a rapper veszprémi koncertjén.

A rendőrségnek egy komplett városrészt kellett lezárnia szombaton Veszprémben, akkora tömeg indult Majka ingyenes koncertjére. A rajongók dühöngtek, káromkodtak, mert a rapper bulija helyett a környező szűk utcákban rekedtek – számolt be a Bors.

A tömeg már két órával a koncert előtt elkezdett gyűlni, a szervezők ezt látva biztonsági okokból este nyolc órától elkezdték korlátozni a körülbelül ötezer fő befogadására alkalmas Óváros térre a belépést. Volt anyuka, aki a gyermeke és a saját testi épségét féltette, amikor a tömeg megindult. Egy idő után már senki sem léphetett a térre, és a környéket is lezárták, így mintegy háromezer ember a környező szűk utcákban rekedt, és semmit sem látott-hallott Majka koncertjéből.

A komáromi fellépésén megható gesztussal előrukkoló Majka csak a koncert után értesült arról, mennyien tolongtak a környéken miatta. Elmondása szerint egyfelől büszke arra, hogy ilyen sokan kíváncsiak rá, másfelől őszintén sajnálja azokat, akik nem látták a produkciót. „Remélem, a jövőben kizárólag olyan koncerthelyszíneken lépünk fel, ahol a szervezők számolnak azzal, hogy nagyobb tömeg lesz jelen” – tette hozzá a Budapest Dal 2019 közönségdíjas énekese.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top