TV-sztárok

Csúnyán átverték Emiliót

Pedig az énekes állítja, messziről kiszagolja az átveréseket.

Emilio és családja idén törökországi nyaralásra készült, de a családfő inkább Olaszországra módosított az úti célt. Hogy Tina szívét meglágyítsa, és könnyebb legyen elfogadtatnia az új célállomást, Emilio kitalálta, hogy egy olasz tangóharmonikást hív a házba. Abban bízott, hogy az olasz sanzonokkal le tudja venni a lábáról a feleségét – írja a Bors.

Emilio azonban átverés áldozata lett! Kiderült, hogy a tangóharmonikás szerb származású, és egy árva szót nem beszél sem magyarul, sem olaszul, de még az angolt is csak tessék-lássék.

A műsor így is jól sikerült, de volt még egy csavar a történetben: amikor a harmonikás kikéredzkedett a mosdóba, tiszta magyarsággal beszélt. Végül kiderült, hogy Magyarországon él, és tökéletesen beszéli a nyelvünket.

Emilio leforrázva ücsörgött a fotelben, a többiek pedig kinevették, mert az énekes azt állítja, messziről kiszagolja az átveréseket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top