TV-sztárok

Óriásit alakított Békefi Viki a Sztárban sztár leszekben

Nyerni érkezett a Sztárban sztár leszek! versenyébe Békefi Viki, és a tegnapi előadása után ez azért már nem is tűnik képtelenségnek.

Pápai Joci csapatába került a Sztárban sztár leszek!-válogatón Békefi Viki, akire két mentor is emlékezett, ám míg Horváth Tominak jó véleménye volt a lányról, Tóth Gabi inkább semmilyennek érezte a produkciót és jellegtelennek az előadót. 

Megnézem
Összes kép (2)

„Ma az a célom, hogy bekerüljek az élő show-ba, az élő show-ban pedig az, hogy hétről hétre egyre jobban teljesítsek és végül megnyerjem ezt a műsort” – mondta Pápai Joci versenyzője a tegnapi színpadra lépése előtt. 

Békefi Viki Madonna egyik számát adta elő a Sztárban sztár leszek! válogatóján: 

A produkció lenyűgözte Bereczki Zolit is, és Tóth Gabinak is el kellett ismernie, hogy fantasztikus volt az előadás, neki is teljesen megváltozott a véleménye Vikiről, akit végül Pápai Joci a legjobb háromba is beválogatott, így láthatjuk majd, hogyan teljesít az élő adásokban. 

A Sztárban sztár leszek! válogatóján összeállt Pápai Joci csapata: Békefi Viki, Tasnádi Bence és Varga Dávid

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top