TV-sztárok

Tasnádi Bence előadása lenyűgözte a Sztárban sztár leszek zsűrijét

Nagyon izgult Tasnádi Bence, mielőtt a Sztárban sztár leszek! színpadára lépett, és talán éppen ezt érezte a zsűri is a produkción. Ettől függetlenül volt helye Pápai Joci csapatában, és ez nem véletlen.

A Sztárban sztár leszek! első középdöntője az előválogatóhoz hasonlóan rengeteg meglepetést tartogatott a nézőknek és a zsűrinek is. Érthető, hogy mire elért az este az egyik legjobban várt produkcióhoz, a zsűri tagok sem tudták, mit várhatnak a fellépőktől: voltak nagy esélyesek, akik elvéreztek, és voltak olyanok, mint például Békefi Viki, akik nagyobbat mentek, mint az előválogatón

Sok tehetséget ki lehetne emelni, de talán nem túlzás azt állítanunk, hogy az egyik legjobban várt versenyző Tasnádi Bence volt. Gyakorlatilag az első produkciója óta emlegetik, mennyire magával ragadó jelenség, és ezúttal a Wicked Game című Chris Isaac-dalt adta elő. 

Tasnádi Bence a Sztárban sztár leszek!-középdöntőben a Wicked Game című dalt adta elő

„Tényleg ő a legnagyobb tehetsége ennek a műsornak” – mondta Tóth Gabi, és Bereczki Zoli is megjegyezte, hogy fájlalja, amiért végül Pápai Jocihoz került a versenyző. 

„Ez egy nagyon érzelmes dal, és remélem, és abban bízom, hogy valami lelket bele tudok csempészni” – mondta Bence, mielőtt a színpadra lépett, és mint kiderült, ezúttal jobban izgult, mint a színházban, és tudta, hogy nagy a tét. Nem is véletlenül izgult, talán éppen ezt érezte rajta a zsűri is. 

Íme a Wicked Game című dal Tasnádi Bence előadásában a tegnapi Sztárban sztár leszek!-ben:

Annak ellenére, hogy ezúttal nem nyűgözte le a zsűrit a versenyző, abban mindannyian egyetértettek, hogy elképesztően teljesített. Tóth Gabi még meg is szánta Bencét és szólt Pápai Jocinak, hogy ültesse már le, mert látszik rajta, mennyire nem érzi jól magát. 

Az élő adásokban kiderül, hogy a bizalom jogos volt-e, mindenesetre mind a négyen a zsűriben világszínvonalúnak tartják Tasnádi Bencét, akiben számtalan lehetőség van. A nézők pedig majd eldönthetik, ők is ugyanezt látják-e benne, hamarosan indulnak az élő show-k.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top