TV-sztárok

Összeszorult Gáspár Laci szíve, mindenáron segít az X-Faktor versenyzőjén

A saját apja jutott eszébe róla.

Nehéz sorsú versenyzővel találkozott az X-Faktor zsűrije a hétvégi adásban. Gáspár Lacinak feltűnt, hogy a bátaszéki Hujber Dávid szemüvege párás vagy talán koszos, így szóvá tette neki. 

„Sajnos, nem párás, hanem nagyon karcos, nehezen látok vele. Nem olyanok az anyagi körülményeim, hogy vegyek egy új szemüveget magamnak. Alkalmi munkákból élek, így nincs ennyi spórolt pénzem” – válaszolta a fiatal énekes. Erre a zsűritag felajánlotta, kifizeti az új szemüveget.

„Ha az ember tud, segítsen azoknak, akik rászorulnak. Rengeteg levelet kapok, sokan kérnek segítséget, megindító történeteket ismerek meg. A feleségemmel, Nikivel sokszor segítünk, de ezzel nem dicsekszik az ember” – mondta el Gáspár Laci a Blikknek, hozzátéve, azért érzékenyült el a versenyző történetén, mert az édesapja jutott róla eszébe.

Gáspár Laci (Fotó: Vadnai Szabolcs)

„Visszaemlékeztem, apukám is mennyit szenvedett a szemüvegeivel. Speciális kellett neki, mert az egyik szemével szinte nem látott, a másikkal pedig olyan rosszul, ahogyan mondani szokták, szódásszifon lencse kellett. Sosem volt pénzünk újra, mindig ragasztgatta, hogy tudja használni, és lásson. Ez eszembe jutott, és összeszorult a szívem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top