TV-sztárok

Óriási fordulat a bajba jutott Szalay Krisztina ügyében

Szalay Krisztina és férje, Cserna Antal budai otthona életveszélyessé vált, de most végre bekövetkezett a fordulat.

Ahogy arról szerdán beszámoltunk, Szalay Krisztina és Cserna Antal otthona a szomszédban zajló építkezés miatt életveszélyessé vált. A színésznő éhségsztrájkkal tervezett demonstrálni szomszédja házánál, hogy megmentse az otthonát, de végre történt egy kis előrelépés. A színésznő azonban így sem nyugodt – írja a Blikk.

Fotó: smagpix

„A helyzet most sem jobb, mert végre ugyan elkezdték kiásni a támfal helyét, amit legalább két hónappal korábban meg kellett volna már tenni, de így még rizikósabb a helyzet. A föld már így is csúszik ki alólunk, az újabb ásások miatt pedig már vékony jégen állnak a falak. Nem tudok örülni, rettentő fáradt vagyok, és nagyon rosszul esik az emberi hozzáállás a dologhoz. Azt sem tudom, mikorra lesz kész a támfal,mennyi idő alatt épül fel egy ilyen, közben nem dől-e össze a házunk. A munkások december 20-án leteszik az ásót, reméljük, addig elkészül” – mondta Szalay Krisztina.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top