nlc.hu
TV-sztárok

Tallós Rita a főiskolás éveiről mesélt

Tallós Rita a főiskolás éveiről: „Kétszer-háromszor hazavitt a rendőrautó”

Madárcsicsergésig bulizott.

Tallós Rita nevetve mesélte el Kasza Tibinek a Szerencsekerék kedd esti adásában, hogyan jutott haza régen, mikor már nem járt se a villamos, se a busz. Mint mondta, főiskolásként gyakran madárcsicsergésig bulizott. „Én rendszeresen leintettem őket. A derékig érő, hosszú szőke hajammal azért elég jól néztem ki. Kérdezték, hogy valami baj van-e. Mondom, van egy picike, vigyenek már haza, mert nem megy se a villamos, se a busz. És úgyis arra mennek! Nagyon kedves voltam a bársonyos hangommal. Semmi más, csak a személyes varázsom” – magyarázta a műsorban a színésznő.

„Az esti fuvarozásnak végül az édesanyja szabott gátat. Az volt a baj, hogy kétszer-háromszor hazavitt a rendőrautó, és égett ez a kék fény. Ugyan nem szirénázott, de égett. Hazavittek, megköszöntem, kiszálltam, hazamentem. A harmadik alkalommal az anyám ott várt az ajtóban, és azt mondta, nagyon szépen megkér, hogy ezt ne csináljam, mert kint vannak az utcában az öregasszonyok, és nézik, hogy miért hozták már megint haza a Tallós-lányt” – emlékezett vissza a sztár. 

Tallós Rita

Tallós Rita (Fotó: RTL / Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top