TV-sztárok

Kibékültek: rendeződött Zalatnay Sarolta és lánya viszonya

Zalatnay Sarolta és lánya kapcsolata igen nehéz időszakon ment át az elmúlt években, de Nikolett hazaköltözött édesanyjához, és rendezték nézeteltéréseiket.

Zalatnay Sarolta és lánya között nem mindig volt felhőtlen a viszony, ennek ellenére az elmúlt években Londonban élő lány most visszaköltözött édesanyjához, nyár óta egy fedél alatt élnek. Ma reggel a Mokkában meséltek arról, milyen az élet együtt, és hogyan sikerült rendezni a nézeteltéréseket. 

„A távkapcsolatok ilyenek, még akkor is, ha naponta többször beszéltünk. (…) Az alapellentét az volt, hogy mennek az évek. Mondtam neki, hogy huszonakárhány évig én voltam felelős érte, most szeretném, ha kicsit ő lenne felelősebb értem. Egy bizonyos idő eltelt, amíg eldöntötte, hogy így lesz jó. Most már hónapok óta ez van, és remélem, hogy megint megszerette a kis hazáját, az otthonát” – részletezte Zalatnay Sarolta, majd Niki vette át a szót: „Én nagyon szerettem kint lenni, Amerika és Anglia a szívem csücske – mondta. – Eleve az életvitel, az emberek meg a munka szintjén. Úgy voltam vele, hogy ez most az én időm, rajtam a sor, hiszen az idő nem visszafele pereg, ezért visszajöttem.”

 

 

Fotó: Mokka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top