TV-sztárok

Rocky Balboa meglepte az iskolásokat

Különleges meglepetésben volt része azoknak a gyerekeknek, akik a legendás film főszereplőjét ábrázoló szobrot látogatták meg.

A New Jersey-ben található Eastside High School diákjai épp Philadelphiában jártak osztálykiránduláson, hazaindulás előtt pedig úgy döntöttek, útba ejtik a Philadelphia Museum of Art környékét is. Ennek a múzeumnak a lépcsőin tréningezett Sylvester Stallone is a Rocky című filmben, a helyszín ezért azóta kötelező zarándokhelye a Rocky-rajongóknak. Sőt, a lépcsőtől nem messze még szobrot is állítottak a Stallone által megformált legendás filmbeli bokszolónak.

„Amikor a diákok megérkeztek a múzeumhoz, odasétáltak a szoborhoz, amikor valaki azt mondta: »pont lemaradtatok Sylvester Stallonéról!« – írta Edgard Nieves, az iskola igazgatója egy közleményben. – Persze senki sem hitt neki, amikor hirtelen két fekete terepjáró állt meg a szobor mellett.”

A diákok alaposan meglepődtek, amikor az egyik terepjáróból maga a színész pattant ki, majd odaszaladt a szoborhoz és felmászott rá. Stallone egyik munkatársa videón is rögzítette az esetet, ami a sztár Twitter-oldalán is megjelent,

„Szerencsés ember vagyok, köszönöm nektek!” – írta Stallone a videó alá.

A színész ezután egy kis közös fotózkodásra is hajlandó volt a gyerekekkel, akiket ekkor már ő maga irányított, például ő mondta nekik, hogy emeljék a levegőbe a kezüket a fotók kedvéért, utalva ezzel Rocky jellegzetes mozdulataira.

„Sokkoló élmény volt – mondta a CNN-nek nyilatkozva Maria Rodriguez-Menendez, az egyik diák, aki már gyerekkora óta nagy rajongója a színésznek. – Mintha csak a gyerekkoromat éltem volna át újra.”

Sylvester Stallone nem sajnálja az időt, ha a rajongóiról van szó (Fotó: Getty Images)

A diákok szerint a sztár nagyon kedves és barátságos volt, emellett rendkívül szerénynek is tűnt. Sőt, miután Stallone visszaült a kocsiba, az egyik kísérő tanár odaszaladt és bekopogott az ablakon, elárulva a színésznek, hogy középiskolás diákokról van szó. Sly ezután még egy körre kiszállt az autóból és készséggel pózolt néhány szelfihez is.

„Néhányan azt mondják, ne akarj találkozni a hőseiddel, mert csak csalódni fogsz bennük – mondta a szóban forgó kísérő, Darin Johnson. – Ebben az esetben azonban nagyon örülök, hogy találkozhattam Mr. Stallonéval.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top