nlc.hu
TV-sztárok

Sylvester Stallone tagadja felesége állításait

Sylvester Stallone tagadja, hogy elherdálta volna a családi vagyont

Sok mindenben egyetért a nejével, de ebben nem.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Sylvester Stallone és felesége, Jennifer Flavin 25 év után bejelentették, hogy elválnak. Nem volt teljesen váratlan a bejelentés, hiszen a színész és neje régóta nem követik egymást az Instagramon, Stallone pedig a hírt megelőzően posztolt egy képet a lányairól, amelyhez annyit írt, hogy csak ők számítanak. 

A DailyMail által megszerzett bírósági dokumentumok szerint Stallone „a házastársi javak szándékos elherdálásában, kimerítésében és/vagy pazarlásában vett részt, ami kedvezőtlen gazdasági hatást gyakorolt ​​a házastársi vagyonra. Sőt, a férjet el kell tiltani a vagyontárgyak eladásától, átruházásától, megterhelésétől vagy elidegenítésétől az eljárás folyamata alatt” – írták.

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin

Fotó: Getty Images

Sylvester Stallone tagadja a vádakat – szúrta ki a 24.hu. A színész ügyvédje által közzétett közleményben azt írják, a kapcsolatuk valóban megromlott, és nincs ellenvetése az ellen, hogy a felesége elhagyja a vezetéknevét, azt azonban cáfolja, hogy elherdálta a vagyonukat. 

„Mr. Stallone nem követett el ilyen típusú dolgokat” – írják, valamint hozzátették, szeretnék csökkenteni az ügyvédi költségeket, Stallone pedig kifizeti a neje jogi tanácsadóját is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top