nlc.hu
Sztárok

Sylvester Stallone és felesége, Jennifer Flavin válása

25 év után válik Sylvester Stallone és felesége, Jennifer Flavin

Már voltak előjelek, hogy megromlott Stallone és Flavin házassága

Jennifer Flavin 25 év házasság után beadta a válókeresetet Sylvester Stallone ellen. Flavin, aki 22 évvel fiatalabb 76 éves férjénél, arra is utalt egy Instagram-képen, hogy három lánya a mindene, csak ők számítanak. Kiderült az is, hogy Jennifer már nem követi férjét az Instagramon.

A Closer Weekly szerint Flavin pénteken beadta a válókeresetet, és azt állítja, hogy Stallone elherdálta a házassági vagyonukat.

A DailyMail.com által megszerzett bírósági dokumentumok szerint Stallone „a házastársi javak szándékos elherdálásában, kimerítésében és/vagy pazarlásában vett részt, ami kedvezőtlen gazdasági hatást gyakorolt ​​a házastársi vagyonra. Sőt, a férjet el kell tiltani a vagyontárgyak eladásától, átruházásától, megterhelésétől vagy elidegenítésétől az eljárás folyamata alatt” – írják.

Stallone sajtósa a múlt héten ragaszkodott hozzá, hogy minden rendben van, és Sly frissíteni akarta a tetoválást, amely nejét ábrázolja – de minden rosszul sült el. “Mr. Stallone feleségének, Jennifernek a tetoválási képét kívánta felfrissíteni, de az eredmények nem voltak kielégítőek, és sajnos javíthatatlanok is – mondta akkor. – Ennek eredményeként az eredeti képet le kellett fednie egy tetoválással, amelyen Rocky, Butkus kutyája látható. Mr. Stallone szereti a családját. Stallonék jelenleg egy valóságshow-t forgatnak együtt, amely a Paramount+-on debütál” – tette hozzá Bega.

Árulkodó volt az is, hogy Perez, a tetoválóművész egy képet is közzétett a művéről, de levette, amikor a kommentelők kérdezősködni kezdtek, hogy a sztár miért takarta el a felesége képét.

Stallone harmadik házassága eddig az egyik legerősebbnek tűnt Hollywoodban, annak ellenére, hogy a pár románca nehezen indult. Először 1988-ban randevúztak, röviddel azután, hogy rövid, második házassága Brigitte Nielsennel félre ment. Mégis a sztár Janice Dickinson modellhez költözött, aki azt mondta, hogy ő a kislánya apja. Úgy vetett véget a dolgoknak Flavinnal, hogy küldött neki egy levelet a FedEx-től. Miután ő és Dickinson szakítottak, a DNS-tesztek bizonyították, hogy nem ő az apa. Ezután eljegyezte Angie Everhart színésznőt, de nem sokkal később ismét visszatért Flavinhez.

„19 évbe telt, míg rájöttem, hogy mindig igaza van – mondta egy interjúban feleségéről. – Rájöttem, hogy a nőknek, legalábbis Jennifernek, van tehetségük ahhoz, hogy hihetetlenül művelt, bölcs és okos döntéseket hozzanak.”

 

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin válnak

Fotó: GEtty Images

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top