TV-sztárok

Kemény Dénes drasztikus döntést hozott a koronavírus miatt – tegnap volt a fia utolsó napja az iskolában

Kemény Dénes is úgy döntött, hogy nem engedi iskolába a fiát.

A kormány óvintézkedéseket rendelt el a koronavírus-járvány megfékezése végett, ám ez egyelőre nem jelenti az iskolák és óvodák bezárását. A miniszterelnök szerint a bezárás azt jelentené, hogy meg kellene ismételni az évet, amit sokan nem szeretnének. Mégis több petíciót indítottak a szülők, nem akarják suliba engedni a gyerekeket. Liptai Claudia tegnap egy posztban kijelentette, hogy Panka lánya és Marci fia nem mennek iskolába és oviba egy darabig. Most Kemény Dénes is posztolt: elárulta, az ő fia sem megy egy darabig a többi gyerek közé.

A legendás vízilabda-kapitány fia, Márk 14 éves, és a tegnapi nap volt az utolsó számára az iskolában, legalábbis addig, amíg veszélyben lehet a koronavírus miatt. A kommentelők szerint ezért senki nem hibáztathatja Kemény Dénest, ez egy kemény, de felelősségteljes döntés a szülőktől. 

Te hogy vélekedsz erről a kérdésről, szíved szerint nem engednéd iskolába a gyereket, vagy ilyen esetben is ott a helye?

Az iskolák/óvodák és a koronavírus: 

 

Kemény Dénes (Fotó: MTI)

Kemény Dénes (Fotó: MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top