TV-sztárok

Tom Hanks és felesége egy mosolygós szelfivel adtak hírt az állapotukról, miután elkapták a koronavírust

Tom Hanks arra kéri a követőit, hogy tartsák be a szakemberek tanácsait.

Tegnap derült ki, hogy hollywoodi sztárok közül Tom Hanks és felesége, Rita Wilson kapta el először a koronavírust – legalábbis a jelenlegi információk szerint. A színész nem aggódik, a rajongói viszont annál inkább, főleg, hogy jó ideig nem jelentkezett be a közösségi oldalán. A fia, Chet egy Instagram-videóban megnyugtatta a követőket, hogy minden rendben, jól viselik a dolgot a szülei. Pár órája pedig Tom Hanks is bejelentkezett, elárulta, hogy van. 

„Helló, emberek! Rita és én szeretnénk megköszönni a Down Under dolgozóinak munkáját, jól gondoskodnak rólunk. Elkaptuk a koronavírust, és karanténba kerültünk, úgyhogy nem tudjuk már továbbadni másoknak. Vannak sajnos, akiket eléggé megvisel, és sokkal komolyabban lebetegednek. Mi túl leszünk rajta, napról napra. Vannak dolgok, amivel meg tudjuk előzni a betegséget, méghozzá azzal, hogy betartjuk a szakértők tanácsait, valamint gondoskodunk magunkról és egymásról” – írja a bejegyzésben Tom Hanks, aki egy mosolygós szelfit is csatolt, amelyen úgy látszik, egészen jól vannak. 

Hírességek és a koronavírus: 

Fotó: Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images

Fotó: Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top