TV-sztárok

Görbe Nóra úgy érzi, túl van a gyászon

Görbe Nóra 2016-ban vesztette el dr. Ormos Pétert. A színésznő azt mondja, sikerült végre elengednie férjét.

Görbe Nóra férje halála után Indiában találta meg a lelki békéjét, és már azt is tudja, milyen évek várnak rá – írja a Blikk.

„Ez egy nagyon érzékeny téma. Azt kell mondjam, hogy a gyászterápia nagyobb része gyorsan lezajlott Srí Lankán, tehát a probléma lelki része megszűnt. Itt, Indiában pedig megvolt az elengedés is. Hajnalban, a tengerparton volt egy szertartás, amelyen többen vettünk részt. Elengedtük az elhunyt hozzátartozóinkat, tulajdonképpen a tenger hullámai viszik őket tovább. Ennek természetesen csak jelképes jelentősége van, de nagyon megható pillanat volt” – mondta Görbe Nóra, aki férje halála óta sokáig nem találta a helyét.

Görbe Nórának úgy tűnik, sikerült elengednie a férjér. Fotó: Csaba Schumy/smagpix

Görbe Nórának úgy tűnik, sikerült elengednie a férjét. Fotó: Csaba Schumy/smagpix

„Számomra a legérdekesebb személyes momentum az utazás alatt a pálmalevél-olvasás volt… Elemezték az ujjlenyomatokat, és elmondták életem elmúlt szakaszait és következő éveimet, jellememet és személyiségemet… Annyit elmondhatok, hogy nagyon pozitív lesz a következő pár évem, minden tekintetben jelentős javulást jelez. Az elmúlt évek, azok olyanok voltak, amilyenek, de megnyugtattak, hogy ha nem is azonnal, de hamarosan javuló tendencia lesz jelen az életemben” – mondta Görbe Nóra, aki korábban már mesélt férje haláláról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top