nlc.hu
TV-sztárok
Nehéz helyzetbe került Ruszó Tibi

Nehéz helyzetbe került Ruszó Tibi

Ruszó Tibi és családja jelenleg az énekes x-faktoros nyereményéből tartja fent magát.

Nehéz helyzetbe került Ruszó Tibi a családjával, hiszen a koronavírus-járvány miatt Felvidéken ragadtak, ráadásul az énekes összes fellépése elmaradt – írja a Blikk.

„…minden felborult, hiszen több mint két hete már, hogy haza kellett jönnünk, a család másik fele itt él, és ügyeket is kellett intézni. Ekkor még nem tudtuk, hogy nem tudunk visszamenni. De ettől függetlenül egyelőre nem mondjuk le az ottani albérletet, hiszen bízunk benne, hogy nem tart ez sokáig. Budapesten szeretnénk a továbbiakban is tartózkodni, de hogy ez mikor lehetséges, arra nincs jelenleg válasz, senki sem tudja. Várunk” – mondta Ruszó Tibi, aki nem tud mást tenni, x-faktoros nyereményéből tartja fent a családját. 

Ruszó Tibi élete felborult. Fotó: smagpix/ RTL Klub / Sajtóklub

Ruszó Tibi élete felborult. Fotó: smagpix/ RTL Klub / Sajtóklub

„Jelenleg minden koncertem le van mondva a tiltás feloldásáig. Az egész ügynökség azon dolgozik, hogy a közeli dátumokra lekötötteket távolabbi időpontokra tudják áthelyezni… Anyagilag is nehezen érint minket a helyzet, teljesen kiesett a fellépésekből származó bevételem, így az x-faktoros nyereménypénzből élünk, amit ugye házvásárlásra szántam” – mondta Ruszó Tibi, akit szerelmes levelekkel bombáznak a rajongók.

(Nyitó kép: smagpix/ RTL Klub / Sajtóklub )

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top