TV-sztárok

Hódi Pamela megunta a beszólásokat, elegánsan szólt vissza – erről Megyeri Csillának is volt véleménye

Mondanánk, hogy minden a hétvégi poszttal kezdődött, de valószínűleg már sokkal régebben, és a jelek szerint Hódi Pamela megunta a beszólásokat. És milyen jól tette, hogy válaszolt!

Hétvégén egy korábbi fotózáson készült képet osztott meg a követőivel Hódi Pamela, amelybe rengetegen belekötöttek. Sokak szerint túlsminkelve fel sem ismerni, rossz példát mutat a fiatal lányoknak, akiknek így is sok a komplexusuk, nem szabadna a tökéleteset mutatni és így tovább. 

De egyszerűbb így, erről a képről beszéltünk: 

Hódi Pamela retusált képét sokan megszólták

Hódi Pamela retusált képét sokan megszólták

„Ha már meguntátok az előző képem elemzését, vesézzük ki ezt a képet! Miért nem vagyok kisminkelve? Miért vagyok itthon melegítőben? Minek főzök? Van rajtam retus? Miért használt a fakanalam? Miért van kiengedve a hajam főzés közben? Minek pózolok egy tál hússal? Miért nem veszek fel zoknit? Miért nem photoshoppoltam a képet? Vagy miért photoshoppoltam? Aki közszereplő, az is ember, gyerekek! A hibáival és a tökéletességével együtt! Nem pedig ufo!” – írta Palema egy másik fotóhoz, amely már otthon készült róla, éppen főzött a konyhájában. A hozzászólásokat elnézve pedig a követőinek átjött a modell iróniája, a megjegyzések között nem egy szórakoztató válasz akad, egyik ezek küzül Megyeri Csilla néhány sora

Hódi Pamela megjegyzéséhez Megyeri Csilla is hozzászólt

Hódi Pamela megjegyzéséhez Megyeri Csilla is hozzászólt

„Az én kedvencem: amitől néhányan ki vannak akadva: miért spiccelsz/állsz lábujjhegyen?! Azzzzé’ b*szod, mert úgy csinosabb vagyoook” – írta Csilla, amihez külön is gyűlnek a lájkok.

Ha szívesen mazsoláznál még a vicces hozzászólásokból, akkor itt megteheted: 

Akadnak még olyanok, akik nem hagyják magukat, és válaszolnak a beszólásokra: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top