TV-sztárok

Ábel Anita besokallt: „Azt érzem, egy bokszzsák vagyok, akibe bele lehet rúgni”

Ábel Anita még gyerek volt, amikor ismert lett, és azóta mindig igyekezett meghálálni azt a sok szeretetet, amit a nézőktől kapott az évtizedek során. Megtanult együtt élni azzal, hogy vadidegenek is kíváncsiak a magánéletére, ezért mesélt már a válásáról is, a kislányáról, az anyaságról, barátságokról és arról, amikor Roberto Favaróval egymásba szerettek

„Nem akartunk bujkálni” – mondta, miután a közösségi oldalán megosztott egy képet kettőjükről, és az ilyen gesztusokat nagyra értékelték a rajongói. 

Ábel Anita és Roberto Favaro a kapcsolatuk elején úgy döntöttek, nyilvánosság elé állnak, hogy ne kelljen bújkálniuk

Ábel Anita és Roberto Favaro a kapcsolatuk elején úgy döntöttek, nyilvánosság elé állnak, hogy ne kelljen bujkálniuk

Persze, nem mindig és nem mindenki. Anita véleménye, tettei néha megosztják az embereket, a műsorvezető- színésznő eddig állta a sarat, most azonban betelt a pohár, úgy érzi, ideje meghúzni azokat a bizonyos határokat. Kiírta magából az ezzel kapcsolatos érzéseit, íme: 

„Ma reggel arra ébredtem, hogy nem bírom az emberek rosszindulatát, és elég volt… azt érzem, egyfajta boxzsák vagyok, akibe bele lehet rúgni, szidni, megkérdőjelezni a tehetséget, bírálni az életet, megkérdőjelezni a szakmáját… és ahogy él, mert legalább addig sem kell a saját életével foglalkoznia senkinek!
Igen, tudom, megosztó személyiség vagyok. Van, aki nagyon szeret, van, aki irtózik tőlem, de mégis ember vagyok, elsősorban nő és anya, egész életemben hiteles próbáltam lenni, de még most is, 45 évesen, van, aki kioktat, és úgy ír nekem, mintha a hülye gyereke lennék! Arra gondoltam befejeztem, nincs több közösségi felület, nincs több követőkkel való kapcsolattartás, mert elsősorban ezért vagyok jelen itt (az már csak plusz, ha cégek azt gondoljak, hogy hiteles vagyok, hogy hirdessem őket! Az is megtisztelő.)
Nyilván én is érzékenyebb vagyok, és nekem is nehéz, és bár mindig mosolygok, és általában pozitív vagyok, engem is megrémít a helyzet, és a bizonytalanság!
Unom, hogy gonoszak vagyunk egymással, unom, hogy következmények nélkül beszólhatunk, bírálhatunk, ítélkezhetünk…
DE nagyon fontosak vagytok nekem és borzasztó hálás azoknak, akik követnek itt az Instán és a Face-en!
Éppen ezért az eltűnés helyett a tisztítást választottam! Mindenkit, aki bántja a másikat vagy engem, bírál ítélkezik, csúnyán beszél, negatív kommentet ír: törlöm, tiltom! Fölösleges megírni is!
Szeretném ha ez a felület értelmes párbeszédek terepe lenne, pozitív, szeretetteljes.
Köszönöm azoknak, akik itt vannak és szeretik, azt amit csinálok, és bírják a stílusom, persze azzal sincs semmi baj, ha valaki nem, csak kulturáltan tegye, maradjunk emberek! Ez a vágyam.
Kiváncsi vagyok, ki olvassa ezt a hosszú posztot végig?!
Remélem, sokan vagyunk, akik hasonlóan gondolkodnak! Pusziii
#vigyazzunkegymásra”

Anita rengeteg pozitív megerősítést kapott, hogy jól döntött, ezt az átlagosnál jóval több hozzászólás mutatja, amelyeket a poszt alatt olvashatsz. 

Ábel Anita nem az egyetlen, aki úgy érezte, nem kell szó nélkül tűrnie: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top