TV-sztárok

Bódi Margó: Hatodik hónapja nincs bevételünk

Bódi Guszti és Margó nehéz helyzetbe került a koronavírus miatt, hiszen hat hónapja volt az utolsó fellépésük. Most belevetik magukat a munkába.

Bódi Guszti és Bódi Margó a koronavírus okozta káosz miatt nem tudott fellépni az elmúlt hónapokban, így bevételük sem volt. A házaspár azonban a korlátozások feloldása után már pénteken bulit tart – írja a Bors.

“Rettentően hiányoztak a fellépések, mi Gusztival negyven éve csináljuk a bulikat, és most először fordult elő, hogy ennyi idő kimaradt. Ugyanis mi a karantén előtt már három hónapja Thaiföldön voltunk pihenni, és a korlátozás kezdetére értünk haza. Nem így terveztük. Ha tudtuk volna, biztos nem megyünk ki ennyi időre. Már hatodik hónapja nem láttuk a közönséget, és nincs bevételünk” – mondta Bódi Margó.

Megviselte a koronavírus a Bódi családot is

Végre ismét felléphetnek Bódi Gusztiék. Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

“Valamit nagyon rosszul csináltunk volna Gusztival, ha ennyi évtized alatt nincs akkora tartalékunk, hogy át tudjunk vészelni pár hónapot, úgyhogy nem szeretnénk sajnáltatni magunkat. De ez persze nem azt jelenti, hogy nekünk könnyű….Vártuk már nagyon, hogy beinduljon az élet. Pénteken kezdünk, egy hajón lépünk fel, egy zárt körű, nyolcvanfős céges partin” – árulta el Margó, akiknek egyelőre mellőzniük kell a fellépések utáni közös fotózásokat, szelfiket és nagy öleléseket.

(Nyitó kép: smagpix)

MIT CSINÁL EGY HÉTKÖZNAPJÁN EGY MAGYAR SZTÁR?

KÖVESD A STREAMET ITT AZ NLC-N!
MEGNÉZEM

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top