nlc.hu
TV-sztárok

Buddy Valastro, a Tortakirály gyerekei!

Nahát! Ilyen nagyok már Buddy Valastro, a Tortakirály gyerekei!

Emlékszel még a Tortakirályra, Buddy Valastrora? A gyerekei menthetetlenül felnőttek.

Nem akarunk senkit sem szembesíteni az idő múlásával szándékosan, mert természetesen csak a gyerekek öregszenek, mi nem, de azért megdöbbentünk, amikor belegondoltunk, hogy milyen régen volt már, amikor rajongtunk a Tortakirály című műsorért, abban is a sztárcukrászért, Buddy Valastroért.

A TLC-n futott a Buddy Valastro műsora majdnem 10 évig (2009-2017 között), amiben a cukrász a családjával és a barátaival együtt szerepelt, és persze sütötte sorra a lenyűgöző tortákat. A műsorban láthattunk felcseperedni a gyerekeit, úgy követhettük a család életét, hogy közben nem volt erőszakosan valóságshow a műsor, hanem tényleg a torták köré rendeződött a forgatókönyv. Annyira azért beengedték a nézőket az életükbe, hogy a kis Carlo, a legkisebb gyerek konkrétan a kamerák előtt született meg:

A sztárcukrásznak négy gyereke van: Sofia, Buddy Jr., Marco és Carlo, akikkel nagyon jó kapcsolatot ápol Buddy Valastro, egy 2015-ös interjúban így mesélt róluk az nlc-nek: „Sofia nagyon kreatív, Buddy soha nem ad fel semmit, Marco mindenki barátja akar lenni, igazi politikus jellem, Carlo még kisbaba, kíváncsian várjuk, hogy ő milyen személyiség lesz.” De hasonlóképpen rajong Buddy a feleségéért is: „Amikor kimerült vagyok, vagy lelkileg megvisel valami, akkor a nejem csak annyit mond: csinálnod kell egy tortát, az számodra a terápia, Buddy. És igaza van. (…) Természetesen életem meghatározó tortája volt a feleségemről formázott életnagyságú torta. Hiszem, hogy sehol nem lennék a feleségem nélkül, és minden férfi csak félember a társa nélkül.”

A gyerekek változása a leglátványosabb a sorozat indulása óta, mutatjuk, hogy néz ki a ma már 17 éves Sofia, a 15 éves Buddy Jr., a 13 éves Marco, és a 9 éves Carlo. Hat évvel ezelőtt ilyenek voltak a gyerekek egy közös sütős videóban:

Ilyen nagyra nőttek Buddy Valastro gyerekei

Buddy Valastro gyerekei és felesége 2014-ben (Kép: YouTube)

Szerencsére Buddy ellát minket az Instagramján bőven tartalommal a családjáról is, így meg tudjuk mutatni, hogy néznek ki manapság a gyerekek. Elég látványos a változás, nem igaz? 

Buddy Jr. kész férfi:

Sofia Valastro egyértelműen hölgy lett:

Marco határozottan kamaszodik:

Carlo pedig még mindig cuki:

Kiemelt kép: Getty Images

Hírességek gyerekei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top